Over ons

Andrea Keizer
Andrea Keizer

Sinds 2004 is Andrea Keizer werkzaam als verpleegkundige in de zorg & welzijn sector (BIG geregistreerd) en heeft zij ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een psychiatrische stoornis of aandoening en mensen met een verstandelijke beperking. Soms in combinatie met verslavingsproblematiek.

Zij is een professionele hulpverlener die door haar jarenlange ervaring in het werkveld en haar deskundigheid, maatwerk kan leveren in de begeleiding aan cliënten.

Naast haar opleiding als HBO verpleegkundige heeft Andrea de opleiding voor onderwijsgevende gevolgd waardoor zij niet alleen verpleegkundig maar ook pedagogisch onderlegd is. In 2015 heeft zij een uitgebreid nascholingstraject gevolgd aan de Hanzehogeschool waardoor zij op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op verpleegkundig gebied.

Na jaren werken vanuit haar eigen bedrijf heeft zij de afgelopen vier jaren als coördinator dagbesteding/manager/teamcoördinator en verpleegkundige gewerkt voor Stichting Zorg op Maat in Leeuwarden en Stichting Keroazie in Pieterburen (locatie Eenrum).

Vanuit deze functie was zij nauw betrokken bij onder meer de zorginkoop bij zowel het zorgkantoor als de gemeente, de HKZ certificering, meedenken en vormgeven van beleid binnen de organisatie, het opzetten van een beschermde woonvorm en de coördinatie van een project kamertraining voor jongeren met een beperking en de coördinatie van de dagbesteding en het bewaken van het proces: veilig medicatie verstrekken in de beschermde woonvorm.

Per 1 januari 2016 heeft zij, enthousiast en betrokken, weer haar eigen organisatie opgezet: 100%Zorg.

Denkend in mogelijkheden en kansen, creatief en innovatief en met de blik op de toekomst gericht.