In 2004 ben ik, samen met een goede vriendin, Maria van der Holst, gestart met een bedrijf: Marand de helpende hand. Dat was een uitdaging en heel erg leuk; wij boden allerlei diensten aan in en rond het huis: de allround thuisondersteuning. Destijds waren wij in de omgeving denk ik een van de eersten die zoiets gingen doen en het was spannend of het aan zou slaan.

Al snel bleek het een succes te zijn en waren we volop aan de slag! Omdat we de vraag naar onze diensten niet met zijn tweeën aankonden hadden we binnen een kort tijdsbestek medewerkers in dienst.

In de zorg sector wist men ons te vinden en zodoende konden we onze diensten breed aanbieden.

Na een aantal jaren hebben Maria en ik, wegens omstandigheden, een punt gezet achter ons avontuur Marand de helpende hand. In de jaren die daarop volgden heb ik veel ervaring opgedaan met betrekking tot het begeleiden van mensen met een psychiatrische stoornis of aandoening en mensen met een verstandelijke beperking. Soms in combinatie met verslavingsproblematiek. Deels als zzp-er, deels als (team) coördinator – verpleegkundige bij Stichting Zorg op Maat in Leeuwarden en bij stichting Keroazie in Eenrum.

In december 2014 heb ik vol enthousiasme mijn eigen organisatie opgezet: 100%Zorg.

Mede door gesprekken met derden, die enthousiast werden van de verhalen over Marand de helpende hand, heb ik besloten om deze vorm van ondersteuning weer opnieuw leven in te blazen. Samen met Joline Reitsma (ook professioneel hulpverlener); we hebben er allebei heel veel zin!

Denkend in mogelijkheden en kansen, creatief en innovatief en met de blik op de toekomst gericht.

Naast mijn opleiding als hbo-verpleegkundige heb ik de opleiding voor onderwijsgevende gevolgd.

Momenteel doe ik een opleiding voor Budgetcoach en dit hoop ik in het voorjaar (2021) af te ronden.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en natuurlijk mijn 5 prachtige kinderen die bijna allemaal uit huis zijn. Met mijn hond Bo ga ik lekker wandelen, soms in de stad soms een eindje verderop in de natuur en ’s avonds kan ik genieten van een spannende serie op Netflix of een spannend boek. Ook wil ik graag goed leren haken maar dat komt er bij mij dan weer niet van.