Bijna iedereen loopt wel eens tegen een probleem aan waarbij het fijn is als iemand anders eens meedenkt en meedoet. Soms omdat je door de bomen het bos niet meer ziet, soms omdat je er verschrikkelijk tegenop ziet om een klus in je eentje aan te pakken, soms omdat het je echt niet alleen lukt en soms omdat je het gewoon te druk hebt met andere zaken.

Wij zijn handige dames die breed inzetbaar zijn! Wanneer wij denken dat het beter is om een vakman of -vrouw in te schakelen zullen wij dat zeker aangeven.

Waarbij kunnen wij ondersteunen?

  • Het organiseren, plannen en uitvoeren van de huishouding

Heb je een zolder die inmiddels veel weg heeft van een pakhuis en zou je dat graag anders zien? Of zou je graag de keuken eens helemaal goed willen schoonmaken maar zie je op tegen de hoeveelheid werk die dat met zich mee brengt?

We kunnen je helpen bij het opruimen/organiseren/schoonmaken van alle ruimtes in huis en we kunnen je helpen bij een (grote) schoonmaak die er maar niet van komt.

Het plannen en organiseren van de huishouding verdient ook aandacht: Hoe vaak ben je ’s avonds toch nog in huis bezig? En hoe vaak blijven er ondanks dat toch nog klussen liggen, die nodig gedaan moeten worden, maar waar je niet aan toekomt? We kunnen meedenken in de zoektocht naar een goede balans.

  • Het uitvoeren van klusjes in huis

Bijna iedereen kent het wel: die leuke lamp die je maanden geleden gekocht hebt, die mooie kapstok die je op de rommelmarkt op de kop hebt getikt, plankjes voor de kinderkamer, emmers verf om de woonkamer eens een ander kleurtje te geven…en het ligt er nog steeds. Je wil er graag mee aan de slag maar het komt er maar niet van.

We kunnen wel helpen bij eenvoudige (schilder)klussen in huis.

  • Hulp bij verhuizingen

Tijdens een verhuizing moet er in korte tijd heel veel gebeuren en vaak kom je toch handen en tijd te kort ondanks je planning; wij kunnen je dan helpen. Inpakken, uitpakken, oude huis netjes achterlaten, nieuwe huis uitsoppen en verven, klussen, schoonmaken etc.

  • Het ordenen en afhandelen van de administratie

Is het afhandelen van de administratie niet je favoriete bezigheid? En resulteert dat een chaos waarbij je post en documenten overal liggen en er geen overzicht meer is? Heb je betalingsachterstanden waar actie ondernomen moet worden?

Hoe de situatie ook is, wij kunnen je helpen met het creëren van overzicht en rust op administratief gebied. Andrea volgt een opleiding voor budgetcoach en heeft daarnaast jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met administratieve en/of financiële problemen.

  • Onderhoud van de tuin

We kunnen je helpen bij alledaagse tuinklusjes zoals onkruid wieden, een terras onkruidvrij maken of schoonspuiten met een hogedrukspuit, het maaien van gras e.d.

  • Eigen ideeën

Misschien heb jezelf een idee of vraag die je hierboven niet ziet staat; neem zeker contact op! We denken graag met je mee!

Bel gerust voor een vraag, als je iets wilt overleggen of een afspraak wilt maken!

Een appje kan ook!

06 -23 18 45 64

Mailen naar info@100procentzorg.nl