Van jongs af aan voel ik de behoefte om anderen te helpen. In mijn vriendenkring stond ik altijd paraat om te helpen schilderen en als iemand ging verhuizen. Op den duur merkte ik dat ik goed ben in het overzicht maken voor een ander, bijvoorbeeld met post of in het huishouden, maar mensen voelden zich ook gehoord en begrepen door mij als ze met mij in gesprek waren. Hierdoor heb ik besloten om van mijn passie ook mijn werk te maken.

Ik besloot in 2012 om de MBO opleiding tot persoonlijk begeleider te volgen. Tijdens mijn stages heb ik met gemengde doelgroepen uit de GZ en GGZ gewerkt. Daarna ben ik begonnen met werken op een woongroep met mensen met een Licht Verstandelijke Beperking en gedragsproblematiek. Tijdens dit werk begon ik aan de HBO studie Social Work, maar door omstandigheden ben ik hier binnen het 1e jaar mee gestopt. Wel heb ik in deze tijd al veel interessante dingen geleerd over bijvoorbeeld het gedrag van de mens en heb ik mijn eigen normatief kader geanalyseerd, wat zich heeft gevormd tot een grote mate van zelfreflectie en zelfstudie, waardoor ik veel over mezelf en over anderen heb geleerd.

Toen ik ambulant een aantal cliënten ging begeleiden, merkte ik dat vooral hier mijn passie lag. Ik sta graag dicht bij de cliënt, zodat ik vlot samen met hen zaken kan oppakken en regelen.
Ik merkte dat bij grotere zorginstanties zaken niet altijd vlot verlopen en dat er in verband met communicatieproblemen dingen bleven liggen of niet goed geregeld werden. Daar liep ik persoonlijk tegenaan, waardoor ik de keuze heb gemaakt om mijn eigen onderneming te starten als ambulant begeleidster, zodat ik zelf in de hand heb dat hulpvragen van de cliënt juist behandeld worden.

Door mijn ervaringen en (zelf)studie draag ik mijn kennis in het begeleiden van anderen, op basis van begrip en inlevingsvermogen. Het laatste, ook wel empathie genoemd, is mijn grootste kwaliteit in het helpen van anderen, wat de kern van mijn bedrijf(snaam) is.

Ik woon in Assen met mijn 2 honden en 2 katten. In mijn vrije tijd maak ik graag wandelingen met mijn honden. Ik ben graag met vrienden, maar ik mag ook graag met een kop thee op de bank Netflixen. Soms denk ik eraan om de Hbo opleiding voort te zetten, ik vind vooral psychologie heel interessant. Voor nu wil ik vooral graag de handen uit de mouwen steken!