Mijn vader had vroeger een restaurant dus de horeca is mij met de paplepel ingegoten. Automatisch ben ik hier ook ingerold toen ik ouder werd, ik heb zo’n 15 jaar als kok, bar- en bedieningsmedewerker gewerkt in verschillende restaurants in de stad Groningen en Portugal. Op mijn 22ste was ik bezig met de opleiding Maatschappelijk Werk aan de Hanzehogeschool Groningen maar heb deze opleiding helaas wegens persoonlijke redenen moeten staken. Ik vertrok naar het mooie Algarve in Portugal, voor een half jaar om na te denken wat ik nu eigenlijk echt wilde met mijn leven. Althans, dat was de inzet. Uiteindelijk kwam ik na 8 jaar (2012) terug met 2 prachtige dochters en een flinke levenservaring rijker.

Direct na terugkomst ben ik gestart met de opleiding Verzorgende IG, ik heb zo’n 4 jaar in de thuiszorg gewerkt, voornamelijk ouderenzorg en palliatief/terminale zorg. Door forse rugproblemen en 3 operaties aan een hernia werd de zorg aan het bed lichamelijk te zwaar voor me. Ik heb mij om laten scholen tot Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Ik heb zo’n 2 jaar in loondienst gewerkt bij een beschermde woonvorm voor volwassenen met psychiatrische- en verslavingsproblematiek.

Door mijn grote enthousiasme en nieuwsgierigheid in dit werkveld heb ik in januari 2019 de overstap gemaakt om ZZP-er te worden. De vrijheid en mogelijkheid zelf de zorg in te vullen zoals ik dat goed acht, geeft mij veel voldoening. Ik kom op heel erg veel plekken en doe zeer veel werkervaring op met verschillende doelgroepen.

De afgelopen 2 jaren heb ik als zelfstandige veel ervaring mogen op doen in de Forensische Gehandicaptenzorg en psychiatrie. Momenteel werk ik voornamelijk in de psychiatrie, zowel met ouderen als volwassenen met diverse problematieken (psychisch/lichamelijk). Dit doe ik als Verzorgende IG en Agogisch Begeleider, vaak gecombineerd. In 2021 wil ik gaan starten met de opleiding Verpleegkunde zodat ik mij kan gaan specialiseren in de psychiatrie, waar mijn hart ligt!

In mijn vrije tijd luister in graag naar muziek, heb ik mijn handen uiteraard vol aan mijn 2 dochters en trek ik er graag op uit om leuke dingen te doen. Ook kan ik heerlijk onder uitzakken op de bank en de boel de boel laten.